top of page

over mij

Hi! 

Mijn naam is Luna, wat maan betekent. Al van kinds af aan ben ik me bewust van de nood aan verbinding, acceptatie en liefde. Zelf kampte ik tijdens mijn kinder- en tienerjaren met ontzettend veel angsten en depressiviteit. Ik probeerde allerlei verschillende vormen van therapie, ging naar verschillende psychologen en psychiaters en spendeerde een jaar in de jeugdpsychiatrie. Ondersteund werd ik, zeker en vast, maar niets ging zo diep als het beoefenen van yoga. Yoga helpt me écht om uit mijn racende mind te gaan en terug in mijn lichaam te zakken.

De eerste keer dat ik met een duidelijke intentie op mijn matje stapte, veranderde mijn hele leven. Ik weet het nog héél goed, een dag in november, het was een hip-opening les en toen wist ik nog niet dat we zo ontzettend veel trauma opslagen in ons heupgebied. De les eindigde en tranen stroomden over mijn gezicht. Geen tranen van verdriet of pijn - al mogen die er ook zijn - maar tranen van verlossing en ontlading. Vanaf die moment wist ik, dit is wat ik hoor te doen in dit leven op deze wereld, dit is mijn purpose.

Ik leerde stapje per stapje terug lief te zijn voor mezelf, ik leerde de dingen te aanvaarden zoals ze zijn, ik leerde vanuit compassie en liefde te kijken naar de wereld, ik leerde mezelf los te wringen uit vastgeroeste, toxische patronen, ik leerde de mijn duisternis aan te kijken en mijn licht te laten schijnen, ik leerde zo ontzettend veel.

En er is nog zo zo zo veel meer te ontdekken.

over moonchild

Ondertussen al twee jaar geleden richtte ik - redelijk impulsief - een instagramaccountje op. Eentje waar ik mijn gedachten, emoties, ervaringen en kennis met een veilig, besloten groepje kon delen. Al snel leerde ik op deze manier eensgezinden kennen en ontdekte ik de kracht van authenticiteit, eerlijkheid en verbinding. Ondertussen studeerde ik nog interieurarchitectuur aan de Universiteit in Antwerpen. Ik besefte steeds meer en meer dat dit is wat ik wou doen: een dichte community hebben, kunnen spreken en tonen hoe het leven écht is en inzichten kunnen ruilen met anderen.

Ik stopte - ook weer redelijk impulsief - mijn master en besloot om te vertrekken. 4 maanden naar Azië, waar ik de wereld zou ontdekken en wauw, dat deed ik zeker. Op een héérlijk eilandje aan de oostelijke kust van Thailand, Koh Phangan genaamd, volgde ik een maand lang een yogaopleiding. De beste keuze die ik ooit maakte.

Yoga is zo veel meer dan enkel asana's of houdingen. Yoga helpt ons om even een stap terug te zetten, los te laten en weer te verbinden met onze essentie. Daarom droom ik ervan de kracht van yoga te kunnen delen met anderen.​

In een veilige omgeving, waar iedereen zichzelf mag zijn, neem ik jou graag mee op jouw unieke reis naar jouw unieke authenticiteit. Die authenticiteit is er al, we verstoppen die soms alleen nog vaak.

bottom of page