top of page

over moonchild

'Moonchild' ontstond vanuit het idee een safe space te creëren, waar je kan vertragen en kan zijn. Een plek waar je naar binnen kan keren en zo in verbinding kan gaan staan met jouw ziel, jouw volledige bestaan.

 

Vanuit zachtheid, vanuit nieuwsgierigheid.

Moonchild neemt je mee op het helende pad van yoga, zodat jij in aanraking kan komen met jouw unieke essentie. Jouw authenticiteit.

IMG_4126.JPG

over mij

Hi! 

Ik ben Luna, oprichtster van Moonchild. Niet enkel mijn naam, maar ook mijn ziel is verbonden met de maan. Ik voel veel, creëer graag en ga zo nu en dan op avontuur naar de diepste kamers van mijn binnenste, mijn innerlijke wereld.

 

Tijdens mijn kinder- en tienerjaren kwam ik in aanraking met overweldigende angsten en een sterke overtuiging dat ik hier niet hoor te zijn. Wat ik miste was verbinding, acceptatie en warmte. Ik ontdekte yoga voor het eerst toen ik even in Bali vertoefde na die heftige periode. Al snel was ik geïntrigeerd door het fysieke aspect van yoga, de asana practice. 

 

De eerste keer - twee jaar later - dat ik écht met een duidelijke intentie op mijn matje stapte, stroomden de tranen over mijn wangen. Tranen van ontlading, van die dingen die nog zo diep geankerd in mijn lichaam vastzaten. Ik ontdekte dat yoga kon helen op alle niveau's, niet enkel het fysieke. Yoga werd mijn passie, mijn levensstijl.

Ik leerde stapje per stapje terug lief te zijn voor mezelf, ik leerde de dingen te aanvaarden zoals ze zijn, ik leerde vanuit compassie en liefde te kijken naar de wereld, ik leerde mezelf los te wringen uit vastgeroeste, toxische patronen, ik leerde mijn duisternis aan te kijken en mijn licht te laten schijnen, ik leerde zo ontzettend veel. Altijd weer een laagje dichter bij mezelf.

En er is nog zo zo zo veel meer te ontdekken.

opleidingen

2023

16HR PRANAYAMA & BREATHWORK COURSE - Yogalap, online

2022

200HR HATHA & VINYASA YOGA - One Yoga, Thailand

100HR KINDERYOGA - Helen Purperhart, online

ervaring

2022 - heden

Vinyasa, Hatha & Yin Yoga Teacher - Re.Charge, Antwerpen

Vinyasa, Hatha & Yin Yoga Teacher - AB Yoga, Antwerpen

2022

Vinyasa, Hatha, Yin Yoga & Meditation Teacher - Taboe Groepspraktijk, Antwerpen

bottom of page